Despre noi

POVESTEA NOASTRA

Magazinul online SERENE a luat naștere din dorinta de a aduce intr-un singur loc preparate si produse de cea mai buna calitate, dar și redescoperirea gustului de odinioară.

Împreună cu colegii nostri bucatari si cofetari pregatim cu drag mancaruri traditionale si internationale, torturi si deserturi, cu materie prima  naturala 100% de la producători locali români, pe care le livrăm la comandă în București și Ilfov.

Desi magazinul este relativ nou, acesta este format dintr-o echipa implicata, atenta si dinamica si lucram in aceasta formula de foarte multi ani pe partea de catering de evenimente.

In magazinul nostru se pot gasi de asemenea bauturi alcoolice de cea mai buna calitate, dulceturi artizanale inedite, o selectie de mezeluri facute de noi fara aditivi alimentari, pachete cadou pentru cei dragi si aranjamente florale.

Pentru ca ne pasa si ne dorim sa va oferim produse de cea mai buna calitate, aveti din partea noastra garantia totala in cazul in care un produs nu este conform asteptarilor dumneavoastra. Știm cât de importantă este încrederea atunci când este vorba despre un magazin online.

Suntem o companie tanara cu capital 100% romanesc.

Clienti Fericiti

Catalin Mihai

Super operativi, am colaborat cu ei pentru un eveniment personal. Nu am avut ce sa le reprosez, totul a fost impecabil. Recomand

George

Comand de la ei de ceva vreme pentru gustul deosebit de bun al preparatelor si calitatea lor de oameni.

0
+
Preparate
0
+
Echipa
0
HR
Raspundem rapid
0
+
Ore de munca
0
%
Clienti feiriciti
Fotografiile prezentate au caracter informativ, produsele se livreaza in ambalaje de unica folosinta.